Hirdetés

Mellékhatások – Kritika

|

Steven Soderbergh (állítólagos) utolsó mozifilmje ismét tanúbizonysága annak, hogy a rendező minden műfajban képes helytállni.

Hirdetés

Nem maximálisan, de mindenképpen becsülendő az, ahogy a direktor a különböző stílusú filmek között eddig lavírozott, és győztesen került ki belőle, sok más kollégájával ellentétben, akik akár egy műfaj követelmeit is képtelenek betartani. Ezért is sajnálatos, hogy búcsút int a nagyvászonnak (a meleg témájú Behind the Candelabra már az HBO számára készült), pedig az ilyen sokoldalú rendezők munkái mindig felüdülést nyújtanak az egyre elszaporodó blockbusterek és adaptációk között, különösen akkor, ha olyan színvonalas munkák, mint amilyen a Mellékhatások.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.