Hirdetés

Mercenaries - Kritika

|

Akciófilm tökös nőkkel Expendables után szabadon az Asylum-stúdiótól.

Hirdetés

Mit vártál, mondd?! Kérdem azoktól az egyénektől, akiknek köszönhetően a film átlaga az imdb-n 3.3-on áll. Tudom, csak 142 szavazatról van szó és egyébként is, nem szabad túlságosan adni az oldalon látható pontszámra, mert bizony léteznek olyan emberek, akik meglátják az Asylum nevet és máris sírva rohannak, röhögve adják a filmre az 1-est. Ez egyrészről érthető, tekintve a stúdió eddigi alkotásait és nem is várom el mindenkitől, hogy a harmadrangú filmeket is ugyanúgy tudja értékelni és szeretni, mint ahogyan a nívós, drámai alkotásokat teszik. De! Igen, itt jön az a "de". Néha bizony nem árt tágítani a tudatunkat és befogadni egyes, kevesebb művészi értékkel bíró filmeket is megtanulni értékelni és - igen - szeretni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.