Hirdetés

Országúti bosszú - Kritika

|

Non-stop országúti akciózás - gondolnád, pedig erről aztán szó sincs.

Hirdetés

Az ausztrálok kezdték az egészet. Egy bizonyos George Miller az oka annak, hogy annyi, de annyi poszt-apokaliptikus film készült a hetvenes évek óta, hogy dunát lehetne vele rekeszteni. És akármilyen dolgozatot készítenek ebben a témában, hát a hivatkozási alap mindig adott: Mad Max. Mel Gibson. Ha azt hallod, hogy "poszt-apokaliptikus film" és kulcsmondatnak még az "autót" is hozzábiggyesztik, akkor aztán végképp nem nagyon tudsz elvonatkoztatni a Mad Max-től. De miért is tennéd? Máig az egyik legjobb ebben a zsánerben, nem hiába nézik óriási áhitattal emberek milliói a legújabb résznek a trailerét újra és újra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.