Hirdetés

Percy Jackson: Szörnyek tengere – Kritika

|

Felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy a most következő fantasy megtekintése 12 éven felülieknek, csak kiskorú felügyeletében, történelem hallgató babysitter jelenlétében ajánlott.

Hirdetés

Tulajdonképpen Rick Riordan első könyvének adaptációja is a kisebbeket célozta meg, ami nem szerepelt valami fényesen sem a pénztáraknál, sem pedig a kritikusoknál, de elegendő volt a jelenlegi folytatásra. Mégis áthatotta egyfajta gyermekien naiv báj, ami elsősorban a rendező Chris Columbusnak (Reszkessetek Betörők! 1-2, Harry Potter 1-2) a védjegye, nem is beszélve a nagynevű színészek (isteni) haknizásairól. Azt hiszem, mindent elmond a folytatásról, hogy sem a direktor, sem pedig a híres aktorok nem tértek vissza (egy sem), ahogy a hangulat is odaveszett.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.