Hirdetés

Rontó Ralph – Kritika

|

Film betöltése… Kérjük, nyomja meg a Start gombot! Játék indul!

Hirdetés

Első szint: Ismerkedés a világgal. Főhős neve: Rontó Ralph. Leírás: nagytermetű, lapát kezű antihős a Javító Felix nevű, 30 éves, 8bites játékból, aminek szerepét megunva elhagyja saját világát, hogy elismerésre találjon, és ennek érdekében megjár egy friss és modern akciójátékot (azaz egy First Person Shooter-t, röviden: FPS-t), valamint egy cukor mázzal (szó szerint) nyakon öntött autóversenyzős game-t. Itt egy idegesítően édes szövetségesre lel Vanellope von Cukk személyében, miközben kalandjaik során nem csak önreflexív, kikacsintós utalásokat és poénokat sütnek el a moziterembe betévedt – egykori és jelenlegi – gamerek felé, hanem mindemellett saját játékukat is meg kell menteniük nem kevés veszélytől.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.