Hirdetés

Sherlock Holmes – Árnyjáték – Kritika

|

Kedves Watson! Engedje meg, hogy felvázoljam legújabb esetünk konklúzióját, amiben ugyan nem kellett különösebben megerőltetnem agytekervényeimet, ellenben a fizikumomat és rekeszizmaimat annál inkább.

Hirdetés

Kedves Watson! Engedje meg, hogy felvázoljam legújabb esetünk konklúzióját, amiben ugyan nem kellett különösebben megerőltetnem agytekervényeimet, ellenben a fizikumomat és rekeszizmaimat annál inkább. De mielőtt belekezdenék aktuális ügyünk taglalásába, merengjünk el egy kicsit a múlton. Ha jól emlékszik, két évvel ezelőtt megkeresett bennünket egy Guy Ritchie nevezetű fiatalember – aki akkoriban kezdett kilábalni az igen ritka, és súlyos Madonna-kórból – és igényt tartott szolgálatainkra. Mielőtt felkért volna A sátán kutyája esetünkre emlékeztető, természetfelettinek látszó ügyre, feltűnt, hogy a kezéhez ragadt egy vaskos pénzköteg – rengeteg rutinomnak hála egyből rájöttem, hogy emberünk mögött egy Joel Silver nevezetű üzletember és a hatalmas Warner Bros. vállalat áll – és annyira kért, hogy ezúttal elmém lángját állítsam takarékra, ellenben mutassam be minél jobban elemző és közelharci képességeimet, miközben magával évődöm a londoni mocsok közepette.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.