Hirdetés

Sráckor – Premier előtti kritika

|

A Harry Potterek-szériára szoktam használni azt a jelzőt, hogy "Hollywood legnagyobb felnövés története”. Richard Linklater erre a kijelentésemre most sikeresen rálicitált és "csupán" 12 évébe telt.

Hirdetés

A Harry Potterek-szériára szoktam használni azt a jelzőt, hogy "Hollywood legnagyobb felnövés története”. Richard Linklater erre a kijelentésemre most sikeresen rálicitált és "csupán" 12 évébe telt.Ambícióban legalábbis mindenképpen sikerült felülmúlnia Rowling adaptációit, elvégre ki ne lenne vevő egy varázslattal, mágikus lényekkel teli világra? Naná, hogy az egész könnyebben eladható! Linklater viszont egyszerűen csak fogott egy gyereket és több, mint egy évtizeden keresztül filmezte és közben olyan életszerű helyzetek során keresztül kísérte végig, jól megtűzdelt dialógusokkal, amelyek már A Mielőtt-trilógiát is a romantikus filmek non plus ultrájává avatták, és amelyek miatt a Sráckorra is csak "A coming of age mozi”-ként fogunk hivatkozni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.