Hirdetés

Swing - Kritika

|

Fazekas Csaba tíz évvel a Boldog születésnapot után előbújt és egy zenés darabbal állt elő.

Hirdetés

Nem lehet nem észrevenni azt, hogy a Swing egy igazi szerelemgyerek, amely őszinte és kitartó lelkesedés eredményeként jött létre. Önmagában persze ez még nem lenne elég, lelkesedéssel sok film készült már, de közel sem érte el mindegyik azt a célt, hogy a néző szívébe belopja magát. Fazekas Csaba Swingjének hál Istennek sikerült ezt elérnie; a rendező téma és történet iránt való odaadása a film minden percén érződik, a néző pedig érzi azt, hogy itt nem egy tesze-tosza, puszta unalomból és olcsó kompromisszumok sorozatából készült produktumot lát, hanem itt tényleg törődtek a hozzávalókkal és gondos odafigyeléssel látott napvilágot a film.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.