Hirdetés

The Strain 1. évad – Kritika

|

Véget ért Guillermo Del Toro vámpíros sorozatának első évada, úgyhogy ideje kivesézni, hogy érdemes lesz-e becsatlakozni a 2. felvonáshoz.

Hirdetés

Majdnem 8 évbe telt, hogy a mexikói rendező agyából kipattant ötlet végre a TV képernyőkre költözzön és elénk tárjon valami egyedit, vagy legalábbis első látásra annak látszót. Miután 2006-ban Del Toro sikertelenül próbálta beindítani sorozatát, összefogott Chuck Hogan-nel, akivel közösen írtak könyv trilógiát az eredeti koncepció alapján. Már az első könyvük, A kór (The Strain) is akkora sikert aratott, hogy sorra jöttek a különböző TV csatornák, akik adaptálni akarták az anyagot, de a két szerző egészen a trilógia befejezéséig várt, mielőtt bármit is aláírtak volna. Idén nyáron azonban végre leadták a pilotot az FX-en, melyet még 12 epizód követett. Nézzük tehát, hogy mit nyújtott az 1. évad.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.