Hirdetés

Trancsírák – Kritika

|

Mindig tudtam, hogy Jason Voorhees és társai valójában meg nem értett lelkek, akik a véletlenek szerencsétlen körülményeinek áldozatai.

Hirdetés

Mindig tudtam, hogy Jason Voorhees és társai valójában meg nem értett lelkek, akik a véletlenek szerencsétlen körülményeinek áldozatai. Elvégre mit látunk a galád hollywoodi filmesek tálalásában? Dögös, túlfűtött fiatalok utaznak egy elhagyatott helyre – ami a faházikótól, egy egész városig terjedő skálán akármi lehet – hogy egy jót bulizzanak, szexeljenek. Általában nyaralásuk színhelyéhez kötődik valamilyen urbánus legenda, ami pont akkor nyer aktualitást, míg ők ott tartózkodnak. Majd szép lassan elkezdenek eltűnni az emberek, hogy holttesteikre – már amelyiknek megmaradt valamilyen változatos pozitúrában – még életben maradt társaik rátaláljanak, akik valamelyik helyi remetét gyanúsítják, csak mert az szeret láncfűrésszel és hoki maszkban mászkálni. Évtizedekig folyt ez a – mára már kissé ellaposodott – propaganda, az első filmes Eli Craig azonban úgy látta, hogy itt az ideje a másik fél szemszögéből is megvizsgálni a dolgokat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.