Hirdetés

Transz – Kritika

|

„A stílus maga az ember.” – szokták mondani, Danny Boyle-nál pedig ez hatványozottan igaz.

Hirdetés

A Trainspotting és a Gettómilliomos Oscar-díjas rendezője nem éppen egy könnyen beskatulyázható figura. Míg legtöbb kollégája mára már elcsábult Hollywood hívószavára, hogy látványosabbnál látványosabb, valamint igényes blockbustereket készítsen, addig Boyle tudatosan ellenáll az álomgyár hívószavának, ezt legjobban talán az példázza, hogy a Bond-filmek rendezésére is nem egyszer nemet mondott. És talán pont ez a rendező sikerének a titka, mivel nem kell megalkudnia a hollywoodi stúdiórendszerrel valamint nem a hétköznapi nézők kegyeit keresi, akik feltétlenül csak szórakozni akarnak. Erre pedig remek példa legújabb munkája, amit csak amolyan kisujjgyakorlatként, a Londoni Olimpiai Játékok szünetében dobott össze.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.