Hirdetés

Tükröm, tükröm – Kritika

|

Mit kapunk, ha a német anyanyelvű Grimm testvérek klasszikus meséjét, ismert és kevésbé ismert amerikai színészek közreműködésével, Hollywood helyett Bollywood mondja fel nekünk? Pont olyan érdekes filmet, mint a Tükröm, tükröm.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy nem vitatom a tényt, miszerint Hollywood látványos ötlettelenségben szenved, egyáltalán nincs ellenemre, hogy egy-egy klasszikus mesét kifordítanak és a saját szája ízük szerint mutatnak be. Általában az ilyen történeteket szeretik modern környezetbe bújtatni és a címszerepet valamelyik Hilary Duff szerű antiszínészi talentummal eljátszatni, de akadnak pozitív példák is, elég ha csak a Micsoda nőre gondolunk. A sajátos látványvilágáról ismert Tarsem Singh pedig gondolt egyet, és indiai fűszerekkel megbolondítva gyorsan tető alá hozta az ő sajátos Hófehérke-adaptációját, ami ugyan több sebből vérzik, mégis pozitív oldalra billen a mérleg nyelve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.