Hirdetés

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan - Kritika

|

Először Karlovy Vary-ban, majd a miskolci Cinefest fesztiválon, most pedig a Magyar Filmhéten voltak olyan szerencsések a mozinézők, hogy láthatták Reisz Gábor első nagyjátékfilmjét: a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlant.

Hirdetés

Reisz Gábor Budapestje abban a szellemben jelenítődik meg, mintha legalábbis a fiatal és ereje teljében lévő Woody Allen állna a kamera mögött. A maga szépséghibáival együtt idealizált, nem kicsinosított, de valamilyen szinten romantizált városként látjuk újra fővárosunkat. Nem teszi szebbé, csak épp kiemeli a szépségét és úgy műveli ezt, hogy nem feledkezik meg arról sem, hogy nem minden fenékig tejfel. Földhözragadt, de romantikus.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.