Hirdetés

Viharsarok – Kritika

|

A bizonyíték arra, hogy mégiscsak lehet ebben az országban minőségi filmet készíteni a másságról. És ehhez még csak nagy nevek sem kellenek.

Hirdetés

A pár hónappal ezelőtti Coming out csak addig volt izgalmas, amíg meg nem tudtuk a történetét. Noha túlzásnak tartom némileg a magyar sajtó kifakadását Orosz Dénes filmje ellen, az egész – a tekintélyes nézőszámok ellenére – abszolút mellé ment. A készítők üzenete az volt, hogy „Fogadjuk el egymást!”, ehhez képest ez jött le, hogy „Melegnek lenni rossz és szánalmas, legyél inkább hetero!”. Császi Ádám filmje meg se érdemli, hogy egy lapon említsük eme trendinek szánt ipari termékkel, de van, ami tisztán és világosan átjön mindkettőből: Melegnek lenni rossz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.