Hirdetés

Warrior – A végső menet – Kritika

|

Amikor már azt hisszük, hogy Hollywood csak a régmúlt előtt képes tisztelegni, és belefullad saját önnön dicséretébe, akkor jön egy kőkemény sorsdráma, mint a Warrior és visszaránt a kőkemény valóságba.

Hirdetés

Meg kell valljam, hadi lábon állok a küzdősport témájú filmekkel. Ha a keleti harcművészetek kerülnek a középpontba még nincs különösebb problémám, hiszen a karaténak vagy a kung funak megvan a maga egzotikuma, amihez olyan filozófia is társul, ami a „nyugati” ember számára idegen. Ellenben a boksz túl hétköznapi, mondhatni egyszerű, és nincs annyi Rocky Balboa, aki dühöngő bika módjára püföljön, hogy gyermeki rajongással lelkesedjek a sportág, vagy az ebben a témában készülő filmek iránt. Szerencsére ez a Warrior esetében csak részben igaz, ugyanis itt a nálunk is egyre ismertebb MMA (Mixed Martial Arts – Kevert Harcművészetek) kerül terítékre, mindez olyan drámával keverve, ami után mind a tíz ujjunkat megnyaljuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.