Hirdetés

Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza – Kritika

|

Hollywood alfahímjei – legyen az rendező vagy színész – mostantól jobb, ha csínján bánnak a „tökös" jelzővel, mert azt paradox módon egy nő birtokolja.

Hirdetés

Három évvel ezelőtt Kathryn Bigelow már bizonyította rátermettségét és tehetségét, amikor az Oscar versenyben legyőzte a Világ Urát – valamint volt férjét – James Cameron-t, annak techdemójával együtt, ezzel pedig első nőként vehette át a legjobb rendezőnek járó aranyszobrot. A bombák földjén amellett, hogy az amerikai filmesek által szokatlan óvatossággal kezelt iraki háborúhoz kendőzetlen őszinteséggel mert nyúlni, valamint feltette a térképre Jeremy Renner-t, visszanyúlt a rendezőnő egyik állandó témájához, a megszállottsághoz. Utóbbi maradt, sőt némileg még a hadszíntér is, a színvonallal együtt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.