Box office helyzet a nyitás óta, féljünk az Indiana Jones 5-től? - PuliCast

|

Özönlenek a tömegek a mozikba a nyitás óta? A Puliwood szerkesztői átbeszélik, hogy állnak bevételügyileg a nemrég debütált filmek, és megéri-e még moziban bemutatni blockbustereket.

A Puliwood.hu szerkesztősége kéthetente jelentkező podcast adásában ezen a hétfőn a mozis box office számokba ugrott fejest Dagobert bácsi módjára Dani és Zsombor. Kiderül, hogy állnak a horrorfilmek, kasszát robbant-e az új Halálos Iramban film, illetve miért nem kíváncsi senki a Hamilton alkotójának musicaljére, az In the Heights - New York pereménre.

Mindezek mellett az új Indiana Jones és a Tom Holland nevével fémjelzett Uncharted film kapcsán felmerül a kérdés: van igény manapság klasszikus kalandfilmes mozira, vagy a nosztalgikus érzésekkel visszagondolt 90-es években ragadt a műfaj? Hallgassátok meg, hogy mit gondolunk.

A PuliCast jelenleg RSS alapú podcast appokban és Spotify-on is elérhető.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.