Dühösek a Puliwood szerkesztői, mert kalapálnak a szomszédban - PuliCast

|

Mi lesz a A texasi láncfűrészessel a Netflixnél? Örülünk, hogy Nosferatu-feldolgozást készít A világítótorony és A boszorkány rendezője? A Pulicastben nem marad vélemény kimondatlanul.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastje, a PuliCast legújabb adásában Zsombor vezérletével Tamás és Ati filmes témák hadát beszélik át, kezdve mindezt a jól megszokott boxoffice elemzéssel. Utána szóba kerül a Jake Gyllenhaal-féle A bűnös remake, Kristen Stewart Diana-filmje és a Pókember: Nincs hazaút első előzetese.

Mindezek után a horror téma szerelmesei is örülhetnek, mert hosszas okfejtések születtek annak kapcsán, hogy a Netflixnél landoltak az új A texasi láncfűrészes mészárlás jogai, illetve, hogy Nosferatu-feldolgozást készít A világítótorony és A boszorkány rendezője. Végül pedig az elméletileg ezévben érkező negyedik Mátrix filmről is szó esett, ámbár a Puliszerkesztők nem voltak meggyőződve, hogy kellemes csalódás lesz a film.

Illetve a szomszédban pont a felvétel alatt jutott eszükbe, hogy hosszasan kalapálni kéne valamit, az emiatti hangokért elnézéseteket kérjük.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.