Kibeszéltük az összes videojáték-adaptációt! - PuliCast

|

A Super Mariotól a Silent Hillen keresztül az Unchartedig bezárólag, minden videojáték-adaptáció terítékre kerül.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, ámbár a szokásos duó, Tomi és Zsombor egy Alien folytatás hírének kivételével egy nagyobb témába vágja a fejszéjét. Ez nem más, minthogy végighaladjanak a videojáték-adaptációk történelmén.

Tomi kollégám nemrég írta meg cikkét a 13 videojátékos filmről, amik vállalhatóak lettek, de a PuliCast adásában nem korlátozták magukat se minőséghez, se darabszámhoz, kronológiai sorrendben átvették, honnan indult a videojátékok filmes feldolgozásának trendje, milyen változásokon esett át, és mik várhatnak ránk a jövőben.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.