Miért Michael Myers a legijesztőbb horror gonosz? - PuliCast

|

Miért hagyja ott Henry Cavill a Witchert? És miért jön még egy Hangya film?

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, majd a podcast hangjai (Tomi és Zsombor) előzeteseket szemléznek, ahol a Creed 3 és a Hangya és a Darázs: Quantumania is terítékre kerül.

Nem maradhatott ki Tomi és Zsombor kedvenc videojátéka, a Slient Hill sem. Vagyis annak kapcsán a hír, hogy újabb adaptáció készül belőle. Majd szóba került egy kutatás, amely kikutatta a legijesztőbb horror gonoszt, téma volt a 28 hónappal később és a Péntek 13 előzménysorozat is. Lezárásként pedig azon tanakodtak, hogy Henry Cavill mi okból hagyhatta ott a Witcher sorozatot.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, illetve Instagramon, hogy ne maradj le semmiről! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.