Reagálunk a 2023-as jóslatainkra! (Csemegék) - PuliCast

|

A nagy címek mellett a kicsik is megkapták a reakciót.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adásában egy különlegességgel készültünk nektek, ahol a szokásos hírkibeszélő helyett a podcast két hangja (Zsombor és Tamás) az egy évvel korábban felvett jóslataikra fognak reagálni.

2022-ben arra gondoltunk, hogy megjósoljuk 2023 filmjeit. Pénzügyi, kritikai fogadtatás, illetve a nézői visszajelzések szempontjai alapján hogyan szerepelnek majd.

Eljött az idő, hogy leporoljuk a régi PuliCast kazettákat, és visszahallgassuk, mit gondoltunk a filmfelhozatalról még anno régen... egy évvel korábban. A korábbi epizódban a nagy kaliberű filmekről volt szó, ebben viszont a kisebb filmekről esett szó.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon, TikTokon és Threads-en is! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.