Tarantino könyvklub: Volt egyszer egy Hollywood - PuliCast

|

A könyvből tényleg kiderül, hogy Cliff megölte-e feleségét?

A Puliwood podcastje egy különkiadással tér vissza szokásosan a hét elején, nem megszokott mód egy könyvkibeszélővel. Habár a könyv semmiképpen sem film, annyiban van köze a hollywoodi világhoz, hogy ez a 2019-es Volt egyszer egy… Hollywood novelizációja, amit maga a film rendezője, Tarantino írt.

Mi mást is vehetnénk elő a rendező 60. születésnapja alkalmából, mint ezt a különkiadást?

A Volt egyszer egy Hollywood egy olyan könyv, amit maga a rendezője írt a filmről, azt kibővítve, helyenként megváltoztatva, folyamatosan magyarázva az olvasónak, filmes referenciákkal megtöltve... szóval nem egy egyszerű anyag, de a Puliwood.hu három szerkesztője, Ati, Tomi és Zsombor mégis nekiveselkedtek, hogy röpke egy órában elmagyarázzák, miért imádták a könyvet (és a filmet).

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.