Hirdetés

A Black Mirror alkotója 2020-ról készít áldokumentumfilmet

|

Alapanyaga lesz bőven.

Hirdetés

A Black Mirror kétségkívül a 21. század egyik leghatásosabb és legegyedibb sorozata, amely rendre disztópikus jövőképekkel és társadalmi problémákkal foglalkozik, miközben azt firtatja, hogy az emberiség miként rohan saját vesztébe. A széria készítője, Charlie Brooker azonban most egy új fejszébe vágja a fejszéjét, méghozzá nem is akármilyenbe: a 2020-as évről fog egy áldokumentumfilmet készíteni.

Hirdetés

A hírt pedig nem más árulta el, mint Hugh Grant, aki szerepelni is fog a projektben. A színésszel a Vulture készített egy interjút nemrég az HBO-n futó Tudhattad volna (The Undoing) fináléjával kapcsolatban, amelyben következő munkájáról is kérdezték, aki ezt válaszolta:

Igazából holnap is forgatni fogok. Charlie Brooker írt egy áldokumentumfilmet 2020-ról a Netflixnek. Ebben fogok alakítani egy olyan történészt, aki interjút ad az évről. Egy elég visszataszító alak leszek. Ja, és imádni fogjátok a parókámat!

Sajnos ennél többet nem tudtunk meg a készülő filmről, mindenesetre egy újabb, egészen egyedi alkotás van készülőben, és hát ha van év, amiről érdemes forgatni, az biztos, hogy az idei, hiszen egy évtizedre elegendő esemény történt már eddig is az elmúlt 11 hónapban. A premier sem ismert, de mivel már javában készül, ezért valószínű, hogy valamikor 2021-ben nézhetjük is a végeredményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.