Hirdetés

Ne számítsunk mostanában újabb Black Mirror évadra

|

Most nincs itt az ideje.

Hirdetés

A Black Mirror sokak szerint az elmúlt évek egyik leghatásosabb antológiasorozata (vagy úgy általában: sorozata), amely rendre társadalmi problémákkal foglalkozik és azt firtatja, hogy az emberiség miként rohan saját vesztébe. A széria kreátora, Charlie Brooker szerint azonban jelen pillanatban - legyen ez a sorozat akármilyen minőségi - az emberiségnek kevéssé van szüksége ezekre a búskomor gondolatokra. 

Hirdetés

Az író egy, a Radio Times-nak adott interjújában beszélt a sorozat jövőjéről és a következő gondolatokat osztotta meg a nagyérdeművel:

Jelen pillanatban nem tudom, melyik gyomor tudná bevenni a társadalom szétbomlásáról szóló történeteket, úgyhogy jelenleg nem dolgozok rajtuk. Most inkább azon vagyok, hogy a komikusi vénámat dolgozzam meg és olyan forgatókönyveket igyekszek írni, amelyekkel megnevettetem saját magam. 

Mindez teljesen jogos, hiszen a jelenlegi világállapot éppen eléggé szélsőségesen mostoha ahhoz, hogy az ember ne akarjon nyers melankóliába és depresszióba fúló történeteket nézni (illetve írni). A jelenleg tehát 5 évadot (a legutóbbi 2019 júniusában volt), plusz az interaktív Bandersnatch filmet magának tudó Black Mirror folytatása egyelőre nem tudni mikor érkezik, a várakozást könnyítvén azonban böngészhetjük kedvünkre a korábbi epizódokat a Netflix oldalán. Vagy akár azok is felfedezhetik maguknak jobban a sorozatot, akik eddig csak néhány epizód erejéig ismerkedtek vele (mint jómagam).  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.