Hirdetés

Márciusban folytatódik új részekkel A mi kis falunk

|

Már nem kell rá sokat várni, hogy visszatérhessünk Pajkaszegre.

Hirdetés

2017-ben indult az RTL Klubon A mi kis falunk. A szlovák széria alapján készült, falusi életet bemutató komédia egy csapásra a nézők kedvence lett, és hétről hétre milliók várták, hogyan alakul Pajkaszeg bolondos lakóinak élete. A második évad az első sikereit is felülmúlta, a harmadik szezon pedig a vártnál sokkal korábban, idén év eleje helyett már tavaly ősszel elindult.

Hirdetés

Az RTL Klub 2018 szeptemberétől azonban csak 5 epizódot tűzött műsorra A mi kis falunk harmadik évadából, utána jól megérdemelt pihenőjére küldte a pajkaszegi közmunkások gyöngyeit, Szifont, Matyit és Bakit is. A három jómadárnak azonban tavasszal újra fel kell vennie a munkát, ugyanis március 23-tól visszatérnek a képernyőre.

A mi kis falunk harmadik évada A Tanár jelenleg is látható második évfolyamát követően indul, és szombatonként 20:00-tól lesz látható. Azt hogy pontosan hány epizód van még hátra az évadból, nem tudni. Ti szoktátok nézni a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.