Hirdetés

A negyedik évaddal véget ér a Chilling Adventures of Sabrina

|

Tartogat még számunkra néhány hátborzongató kalandot a Netflix boszorkányos sorozata, de idén látogathatunk el utoljára Greendale-be.

Hirdetés

Noha a hivatalos közlemény szerint nem kaszálásáról van szó, azért picit mégis meglepő, hogy hirtelen a befejező évadként hivatkozik a Netflix a Sabrina negyedik évadára. Szó mi szó persze az erős első szezon után finoman szólva is megtört a varázs és a hangulatos light horror atmoszféra helyét átvette az ezerszer látott tini dráma, ami mellett a mágia és démoni lények már csak kellékek voltak. Nem szokása a Netflixnek nézettségi adatokkal dobálóznia, így csupán következtetni tudunk arra, hogy legalább részben a fogyatkozó közönség lehet a döntés egyik indoka.

Hirdetés

Van azért még egy dobása a készítőknek, hogy az első évadhoz méltó lezárást rittyentsenek össze a Sabrinához, amelynek utolsó etapja még idén év vége környékén megérkezik. Roberto Aguirre-Sacasa, a sorozat showrunnere eképpen nyilatkozott a bejelentéssel kapcsolatban:

"Az első naptól fogva elképesztő megtiszteltetés volt a Chilling Adventures of Sabrinán dolgozni. A stáb, élükön Kiernan Shipkával, mindenki kedvenc tini boszijával mindvégig nagyszerűek voltak. Igazán hálás vagyok a csapatnak, íróknak, szerkesztőknek, asszisztenseknek és mindenkinek, aki beletette szívét-lelkét ebbe sötét kalandba. Ugyancsak hálás vagyok a partnereinknek a Netflixnél, a Warner Bros.-nál, A Berlantina Televisionnél és az Archie Comicsnál, akik hagyták, hogy elmeséljük ezt a történetet, úgy ahogyan mi szerettük volna. Már alig várjuk, hogy mindenki láthassa a 4. évadot."

Aguirre-Sacasa utóbbi kijelentéséig hátra van még néhány hónap, azonban némi betekintést máris tudunk kínálni az utolsó szezonba, hiszen a Netflix közzétett néhány fotót az évadból, amelyeket megtekinthettek galériánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.