Hirdetés

A Netflix elkaszálta az élőszereplős Cowboy Bebopot

|

A streamingóriás ismét kegyetlenül lecsapott.

Hirdetés

Jó ideje hozzá vagyunk már szokva ahhoz, hogy a Netflix vezetősége bizony nem szívbajos, ha sorozatok idő előtt történő elkaszálásáról van szó. A streamingóriásnál rendszerint néhány hónappal az adott széria premierje után szokták hivatalossá tenni, hogy az adott sorozatnak reszeltek, ám a Cowboy Bebop igencsak megosztóra sikerült élőszereplős verziójánál itt mindössze alig több mint három hétre volt szükség.

Hirdetés

A Netflix ugyanis néhány napja hivatalosan is elkaszálta a 10 epizódot számláló Cowboy Bebopot, ami annak fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a nézői visszajelzések alapján valószínűleg a nézettségi adatok közel sem hozták meg azokat a gigantikus számokat, amiket a Netflixnél elvártak volna egy ekkora büdzsével rendelkező portékától. A hirtelen jött búcsú hírére a sorozat egyik producere és egyben írója, Javier Grillo-Marxuach a Twitteren reagálva elmondta, hogy neki, valamint az írószoba többi tagjának még rengeteg tervük volt a jövőre nézve, és hogy a szomorú végkifejlet ellenére minden percét imádta a Cowboy Bebopon való munkának.

"Nagyon szerettem a rajta való munkát, amihez a legnagyobb szeretettel és tisztelettel álltam neki. Őszintén sajnálom, hogy már nem tudjuk véghezvinni, amit a második évadra terveztünk, de ahogy a mondás tartja ember tervez, isten végez. Viszlát űrcowboy!"

Rajta kívül a sorozat egyik főszereplőjét, a Jet Blacket alakító Mustafa Shakir is megosztotta az érzéseit a Netflix döntésével kapcsolatban, aki az Instagramján közzétett posztjában úgy fogalmazott, hogy talán az élőszereplős feldolgozást kritizáló tömegnek végső soron lehet mégiscsak igaza volt. 

"A Netflix teljesen elment a falig miattunk, hogy össze tudjuk hozni a sorozatot. Tényleg odafigyeltek ránk, amikor a szar belekerült a ventilátorba. De a nap végén az üzlet az mégiscsak üzlet, és ez egy hatalmas hajó volt, amelynek rengeteg üzemanyagra van szüksége. Meglehet az utálkozóknak és a kritikusoknak valóban igaza volt és a sorozat valóban nem sikerült olyan jól, mint ahogy azt mi gondoltuk. Mindenesetre a legőrültebb körülmények közepette hoztuk össze mindezt, így rendkívül büszke vagyok arra, amit elértünk. Köszönöm, hogy velünk álmodtatok. Viszlát űrcowboyok!" 

Nektek hogy tetszett az élőszereplős Cowboy Bebop?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.