Hirdetés

A Sandman: Az álmok fejedelme vadiúj előzetese végre a premierdátumot is leleplezi

|

Teljes valójában is megcsodálhatjuk az Álmok fejedelmét.

Hirdetés

Még tavaly ősszel láthattuk először mozgásban Neil Gaiman nagy sikerű és kultikus képregényének, a Sandmannek az élőszereplős sorozatváltozatát, így épp itt volt az ideje, hogy ismét mutassanak valamit belőle. A Netflix szerencsére nem húzta tovább a rajongók agyát, és nemrég közzétette az első, teljes értékű előzetest a várva várt projektről.

Hirdetés

A korábban kiderült szinopszis szerint az Álmok fejedelmét, vagy más néven Morpheust (Tom Sturridge) magához rendelte, majd foglyul ejtette a halandó ember. Azonban miután kiszabadul a fogságból, az álmok halhatatlan ura hamar rájön, hogy nehézségei még csak most kezdődnek igazán. A széria igazi sztárparádét ígér, hiszen fontos szerepben feltűnik még Gwendoline Christie (Lucifer), Charles Dance (Roderick Burgess), Boyd Holbrook (Corinthian), Vivienne Acheampong (Luicenne), Sanjeev Bhaskar (Káin), Asim Chaudry (Ábel), Jenna Coleman (Johanna Constantine), Joely Richardson (Ethel Cripps), David Thewlis (John Dee / Doctor Destiny), Stephen Fry (Gilbert), Mark Hamill (Merv Pumpkinhead) és Patton Oswalt (Matthew, a holló hangja).

A Sandman: Az álmok fejedelme augusztus 5-én érkezik a Netflixre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.