Hirdetés

Végre befutott a Sandman-sorozat első, hangulatos kedvcsinálója

|

Már mozgásban is láthatjuk a legendás képregény élőszereplős adaptációját.

Hirdetés

A minap zajlott le a Netflix #TUDUM elnevezésű globális online eseménye, amelynek keretén belül rengeteg új információt és tartalmat kaptunk a streamingszolgáltató készülő nagy projektjeiből. Éppen ezért nem maradhatott ki a sorból Neil Gaiman egyedülálló és kultikus képregénye, a Sandman sem, amelyből sorozat készül a Wonder Womant jegyző Allen Heinberg, David S. Goyer (Az acélember) és maga Gaiman felügyeletével, és amihez végre megérkezett az első, rövid kis betekintő.

Hirdetés

A történet rövid szinopszisa szerint az Álmok fejedelmét, vagy más néven Morpheust (Tom Sturridge) magához rendelte, majd foglyul ejtette a halandó ember. Azonban miután kiszabadul a fogságból, az álmok halhatatlan ura rá fog jönni, hogy nehézségei még csak most kezdődnek. A széria igazi sztárparádét ígér, hiszen fontos szerepben feltűnik még Gwendoline Christie (Lucifer), Charles Dance (Roderick Burgess), Boyd Holbrook (Corinthian), Vivienne Acheampong (Luicenne), Sanjeev Bhaskar (Káin), Asim Chaudry (Ábel), Jenna Coleman (Johanna Constantine), Joely Richardson (Ethel Cripps), David Thewlis (John Dee / Doctor Destiny), Stephen Fry (Gilbert) és Patton Oswalt (Matthew, a holló hangja).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.