Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek új évada csak 2019 nyarán érkezik

|

Tegnap még annak örvendhettünk, hogy berendelték A S.H.I.E.L.D. ügynökei 6. évadát, most viszont egy picit szomorkodunk, mert a folytatásra egy egész évet kell várnunk.

Hirdetés

Az ABC megadta a lehetőséget a Marvel legrégebb óta futó sorozatának, hogy folytatódjon, mégha csak csökkentett epizódszámmal is. Most kiderült néhány részlet A S.H.I.E.L.D. ügynökei új évadával kapcsolatban, köztük az is, hogy csak 2019. nyarán esedékes a bemutató, jóval a Bosszúállók 4 premierje után.

Hirdetés

Természetesen nem minden rajongó van megelégedve a csatorna lépésével, ők azonban éppen azzal próbálják alátámasztani döntésük létjogosultságát, hogy ez épphogy a sorozat hasznára fog majd vállni.

"Felfedeztük, hogy a S.H.I.E.L.D. rajongótábora igazán lojális és elkötelezett. A sorozat remekül teljesít az epizódok újravetítése során. Azzal, hogy a nyári időszakra tűzzik ki méginkább ki tudjuk szolgálni a rajongókat és remélhetőleg a sorozat élettartama is hosszabb lesz így, mintha a szezon közben futna tovább."

A sorozat kaszálása egyébként sincs az ABC tervei között a pletykákkal ellentétben. A csatorna elnöke, Channing Dungey elmondta, hogy szerinte az 5. évad volt kreativitás szempontjából az eddigi legerősebb. Hozzátette azt is, hogy a most bejelentett új évadra semmiképpen sem az utolsóként gondolnak.

Az 5. évad záró epizódja most pénteken kerül bemutatásra "The End" címmel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.