Hirdetés

Thanos is elfoglalta A simpson család hírhedt kanapéját

|

Simpsonék sokat látott bútordarabján ezúttal egy valódi szupergonosz pihent meg.

Hirdetés

A Simpson család intrójában található kanapés geg már egészen a széria 1989-es indulása óta képezi a sorozat védjegyét, ahol epizódról-epizódra, szinte mindig valami megmagyarázhatatlan, vagy rekeszizmokat nem kímélő dolog történik, elég csak megemlítenem például a Rick és Morty által elkövetett nem mindennapi kényszerleszállást.

Hirdetés

Mivel vészesen közeleg a Disney-Fox üzlet nyélbeütése, várható volt, hogy Simpsonék is igyekeznek majd ezzel poénkodni, habár a konkrét fricskák helyett ezúttal inkább megvendégelték az MFU legádázabb rosszfiúját, Thanost, aki a Végtelen háborúban már látott módon a földdel tette egyenlővé Simpsonékat. Egy apró csavar azonban bekerült a dologba, hiszen a hatodik Végtelen kő helyét ezúttal Maggie kedvenc cumija vette át, aki a csettintés bekövetkezte után végül, elfoglalhatta megérdemelt helyét a kanapén az Őrült Titán oldalán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.