Hirdetés

Így kell elképzelni a Rick és Morty magyar verzióját

|

Nem, még nem készült el a szinkronos verzió, és azt sem tudjuk még, hogy kik fogják a karaktereket megszólaltatni, viszont egy korábbi A Simpson család epizódnak hála már van egy magyar szinkronnal rendelkező jelenetünk Rick-kel és Morty-val a főszerepben.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán derült ki az az örömteli hír, hogy hamarosan hazánkban is műsorra kerül a jelenkor egyik legnépszerűbb animációs sorozat, a Rick&Morty. Viszont azt talán kevesen tudják, hogy egy rövid jelenet erejéig már hallhattuk magyarul megszólalni a két karaktert.

Hirdetés

Még 2015-ben történt, hogy Rick, és unokája Morty vendégszerepelt A Simpson család egyik epizódjában, egy amolyan szokásos vendég couch gag részletben. Később ez a rész itthon is adásba került, így ennek köszönhetően már leszinkronizálásra került Rick és Morty is, vagyis már van fogalmunk arról, hogy miként is kell elképzelnünk a sorozat magyar verzióját.

A Rick és Morty idehaza december 1-jén, 23:30-kor debütál majd a Comedy Central műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.