Hirdetés

Ízelítőt kapott a Kiefer Sutherlanddel készült A szökevény sorozat

|

Új stábbal éledt újjá a Harrison Ford és Tommy Lee jones főszereplésével készült klasszikus, már nézhető az első előzetes.

Hirdetés

Andew Davis (Úszó erőd, Nico, Az igazság nevében) 1993-as filmje, A szökevény egyike a filmklasszikusoknak, amelyben egy gyilkossággal ártatlanul megvádolt férfi, Dr. Richard Kimble (Harrison Ford) elmenekül, hogy tisztázza a nevét, a nyomában pedig ott loholnak a rendőrök Tommy Lee Jonesszal az élen. 

Hirdetés

Az alapanyagot Stephen Hopkins (24, Gátlástalanok, Ragadozó 2, Lost in Space) vezényletével és produceri felügyeletével remake-elték, méghozzá sorozatként a Quibire, amely egy rövid tartalmakra specializálódott streaming platform. Az új felállásban Kiefer Sutherland (24, Kijelölt túlélő, Érintés) fogja alakítani az üldözőt, míg az üldözött Boyd Holbrook (Logan - Farkas, Predator - A ragadozó, Éjszakai hajsza). A remake szinopszisa hasonlít a 93'-s klasszikuséra, ugyanakkor beemeli a képbe a közösségi médiát: a sztori szerint amikor bomba robban a Los Angeles-i metróvonalon, amin a kékgalléros Mike Ferro (Holbrook) is utazott, akkor hősünk meg akar róla győződni, hogy felesége, Allison és 10 éves lánya, Pearl biztonságban vannak, azonban a kétes bizonyítékok és a "tweetelj róla most, erősítsd meg később" típusú újságírás rémálommá teszik az életét, mivel azt mutatják a világ felé, hogy ő a felelős a szörnyű esetért. Az igazságtalanul megvádolt férfinak bizonyítania kell az ártatlanságát és meg kell találnia az igazi elkövetőt, mielőtt a nyomozást vezető legendás zsaru (Sutherland) elfogná őt. Van már hozzá egy rövid kedvcsinálónk is: 

A Quibi 2020. április 6-án indul, A szökevény sorozat pedig ott lesz az első tartalmak között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.