Hirdetés

A teljes The Dragon Prince-sagát berendelte a Netflix

|

Most már biztos, hogy elkészül Aaron Ehasz sorozatának mind a hét évadja.

Hirdetés

Ahogy arról már mi is írtunk korábban, a The Dragon Prince az elmúlt évek egyik legszerethetőbb és szórakoztatóbb animációs szériája, így nem meglepő, hogy a rajongók aktívan kampányoltak azért, hogy a Netflix zöld utat adjon a következő, negyedik évadnak. Nos, az idei San Diegó-i Comic-Cont helyettesítő Comic-Con@Home-ról még ennél is örömtelibb hírek jöttek.

Hirdetés

A sorozat alkotója, Aaron Ehasz - akinek többek között az Avatar - Az utolsó léghajlító szériát is köszönhetjük - egy online kerekasztal formájában jelentette be a stáb és a rajongók számára, hogy nem csak a The Dragon Prince várva várt negyedik felvonását, hanem a teljes sagát, azaz mind a tervezett hét évadot berendelte a Netflix. Az évadok mindegyike várhatóan kilenc epizódból fog állni.

A soron következő évadot illetően nincs még információ a premier várható dátumáról, ám már pre-produkciós fázisban vannak a munkálatok. Tűkön ülve várjuk a folytatás.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.