Hirdetés

A végzet szólítja Kamalát a Ms. Marvel pörgős új előzetesében

|

"Jónak lenni nem az, ami vagy, hanem az, amit csinálsz."

Hirdetés

Még csak két hete ért véget Holdlovag önálló kalandja (amelyről hamarosan remélhetőleg mi is szállítunk majd kritikát), rövidesen már itt is a következő állomása a Disney+-os Marvel-sorozatoknak a Ms. Marvel képében. A stúdió első muszlim szuperhősét bemutatni hivatott szériához pedig most egy vadiúj előzetes érkezett.

Hirdetés

A címszereplő hősnő Kamala Khant a 19 éves Iman Vellani alakítja majd. Kamala egy pakisztáni felmenőkkel rendelkező New Jersey-i lány, aki a Marvel Comics első saját képregénysorozatot kapó muszlim hőse volt. Kamalának a szokásos középiskolás és szuperhősproblémák mellett bevándorló hátterével és vallásos neveltetésével is meg kell küzdenie, és eredetileg képes volt a testét és a végtagjait a kedve szerint formálni, mintha csak gumiból lenne. A Ms. Marvel június 8-án indul útjára a Disney+-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.