Hirdetés

Agymenők - ma debütál a 9. évad szinkronosan

|

Sheldon, Leonard, Penny és a többiek hamarosan ismét beköszönnek a nappalinkba, ugyanis visszatér az Agymenők a kilencedik évaddal a Comedy Centralon.

Hirdetés

Az elmúlt nyolc év meg se kottyant hőseinknek, bőven van még bennük szufla (főleg Sheldonban), ezért aki azt gondolja, hogy az eddigi évadok során már minden megtörtént velük, ami csak lehetett, az hatalmasat téved és igencsak kellemesen fog majd szórakozni az új évadon. Lesz itt szakítás, gyerekvállalási kérdés és robbanócukorka minden mennyiségben! 

Hirdetés

Amerikában május 12-én ért véget az Agymenők kilencedik évada, és ezzel tulajdonképpen át is adta a stafétát a magyar nézőknek, akik május 18-án, azaz ma este láthatják az országos premiert a Comedy Centralon. Rövid felzárkóztató: a legújabb részekben Amy szakít Sheldonnal, aki a zászlótörténeti műsorában próbálja feldolgozni a veszteséget, majd arra a következtetésre jut, hogy örökre végzett a nőkkel és a robbanócukorkákkal is, miközben Amy a változásra reagálva kifúratja a fülét, és fütyisütit etet a barátnőivel. A gondok a házasság előtt álló Pennyt és Leonard-ot sem kerülik el, miután az elméleti fizikus Las Vegas felé menet bevallja szerelmének, hogy megcsókolt egy másik nőt, és arra kéri, vállaljanak közös gyermeket.

Az Agymenők legújabb, 9. szezonjának nyitó epizódja május 18-án, 21.00-tól debütál a Comedy Centralon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.