Hirdetés

Agymenők prequel - megvan, ki játssza a fiatal Sheldont

|

Kiderült, hogy kik játsszák majd a főszerepet a Sheldonról szóló prequelsorozatban.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt volt róla szó, hogy a CBS az Agymenők nagy sikerére való tekintettel útnak indít egy előzménysorozatot Sheldon karakterének. Az akkor még csak eltervezett projekt egyre közelebb kerül a megvalósításhoz. A pilot ugyan még nincs elkészítve, de azt már tudjuk, hogy ki fogja játszani Sheldont és Sheldon anyját. 

Hirdetés

A CBS Iain Armitage (Hatalmas kis hazugságok) mellett döntött, mint gyerek Sheldon. Édesanyját Zoe Perry (A család) játssza majd. Az alkotók úgy jellemezték az új sorozatot, mint "a fiatal Sheldonról szóló Már megint Malcolm"-ot. Jim Parsons sem tűnik el teljes formájában, ugyanis executive producerként vesz részt az elkészítésben. Egyelőre nem tudunk az Agymenők többi színészének részvételéről. 

A terv szerint nem lesz ugyanolyan típusú sitcom a prequel, mint az eredeti. Vélhetően az Agymenőkkel ellentétben nem többkamerás, hanem egykamerás lesz, de ezen kívül megpróbál hű maradni az alapanyaghoz. Sheldon a sorozatban többször utalt gyerekkorára, és az alkotók szerint ez bőségesen elég is volt a továbbgondoláshoz. 

A "Sheldon" a Warner Bros. gondozásában készül majd el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.