Hirdetés

Saját sorozatot kaphat Sheldon Cooper

|

Lehet, hogy megismerhetjük majd az egyik legnagyszerűbb sorozat, a The Big Bang Theory, avagy magyar címén az Agymenők előzményét, ugyanis meglehet, hogy a Jim Parsons által parádésan alakított Sheldon Cooper saját sorozatban bizonyíthat.

Hirdetés

Májusban debütált hazánkban az Agymenők (The Big Bang Theory) 9. évada szinkronosan, miközben a tengerentúlon egy legendás színésznőt castingoltak a következő szezonra. Ezzel azonban még nincs vége a sorozatot érintő meglepetéseknek. 

Hirdetés

A Deadline robbantotta a hírt, hogy forrásaik szerint a szériának otthont adó CBS csatorna nem kisebb tervet dédelget, minthogy összehozza az Agymenők spin-off sorozatát. A projekt egyfajta előzményként Sheldon Cooper karakterére, pontosabban annak fiatal éveire koncentrálna és így a széria címe szimplán csak "Sheldon" lenne. A koncepció afféle "Már megint Malcolm"-szerű, egykamerás, családi vígjátéknak készül a középpontban egy Texasban felnövő 12 éves csodagyerekkel, Sheldon Cooperrel. A Deadline szerkesztője a következőket írta a spin-offól: 

Úgy hallottam, hogy a projektnek, ami még megírásra vár berendelik a pilotját, sőt a forrásaim azt súgják, hogy biztosnak tűnik a teljes évad berendelése a következő szezonban.

Az értesülések alapján a mellékszálat támogatja az Agymenők egyik készítője és executive producere, Chuck Lorre, a showrunnere, Steve Molaro és a karaktert nagy sikerrel játszó színész, Jim Parsons is. A forgatókönyvet Molaro fogja írni. A CBS egyelőre nem kommentálta a dolgot. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.