Hirdetés

Áll a bál a Batwoman sorozat körül

|

Az első évad után távozó Ruby Rose "kitálalt" a toxikus forgatási körülményekről, amit a Warner Bros Television sem hagyott szó nélkül.

Hirdetés

Mindenkit teljesen meglepett, amikor a sikeres első évad után Ruby Rose dobbantott a The CW Batwoman sorozatából. Már akkor is találgattak a rajongók, hogy vajon konkrétan mi történhetett, mivel Rose kezdeti szűkszavú nyilatkozatairól lerítt, hogy nem minden részlet lett megosztva a nagyérdeművel.

Hónapokkal később Rose-nál betelt a pohár, vagy legalábbis elérkezett egy olyan pontra, hogy Instagramján megossza a távozás okait. A színésznő elárulta, hogy több sérülést is összeszedett a forgatások során, sőt, még egy műtéten is átesett, mely után 10 nappal már újra csatasorba kellett állnia, különben a Warner Bros Television mindenkit menesztett volna a projektből. Rose mai napig értetlenül áll az eset előtt, mivel szerinte semmibe sem telt volna pár hétig mellőzni a karakterét, míg ő teljesen felépül. Azonban nemcsak ő járt pórul a forgatások során, hanem egy másik stábtag is égési sérüléseket szenvedett. Rose továbbá azt is megosztotta, hogy állítólag Peter Roth, a Warner Bros. Television elnöke több női kollégával szemben sem viselkedett megfelelően.

Hirdetés

Ilyen rágalmazások és vádak után természetesen nem tellett sok időbe, hogy a másik fél is megszólaljon az ügyben. A Warner Bros. Television egy hivatalos közleményben hangsúlyozta ki, hogy a stúdió nemes egyszerűséggel élt az opciós jogával, és nem hosszabbítottak Rose-zal a második évadra, miután több forrás is panaszkodott a vezetőségnek a színésznő viselkedésére. Saját magukat mentve még hozzátették, hogy Rose tavalyi távozásakor a sértett felek érdekében hallgatták el ezt a részletet, ami felettébb sutának hat az ügy kitudódása után.

Sajnos ez megint az árnyoldalát villantja meg a showbiznisznek, mely évről évre milliárdnyi embert szolgál ki mindenféle szórakoztató tartalommal. Rose esete minden bizonnyal nem egyedi, ám ebben az ügyben is, mint minden másban, majd a bíróság fogja kimondani a végső ítéletet. Persze az még semmiképp sem jelenti azt, hogy végül az igazság fog győzni.

Ti sajnáljátok, hogy Ruby Rose nélkül folytatódott tovább a Batwoman?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.