Hirdetés

Brutális összegbe kerül a Gyűrűk Ura sorozat

|

Az Amazon tisztában van vele, hogy J.R.R. Tolkien világát nem lehet aprópénzből bemutatni, így a Gyűrűk Ura sorozat kedvéért mélyen a tárcájukba nyúlnak, ezzel a Netflix legdrágább szériáját is lepipálva.

Hirdetés

Noha saját területén megkerülhetetlen Jeff Bezos világhírű vállalata, az Amazon szeretne betörni a Netflix által uralt előfizetői piacra is, ehhez pedig saját tartalmak gyártásán keresztül vezet az út - utóbbi pedig nagyon ráerősített erre, nem sajnálva egyetlen dollárt sem a projektekre. 

Hirdetés

A gigász streaming részlegének legnagyobb dobása egyértelműen a Gyűrűk Ura sorozat lehet, amelynek adaptációs jogait a Reuters értesülései szerint 250 millió dollárért szerezték meg, de nem ez a legmeghökkentőbb adat. Az oldal ugyanis úgy tudja, hogy az Amazon további 250 millió dollárt szán a gyártásra és marketingre, amely elképesztő, ha összevetjük azzal, hogy a Trónok harca utolsó évadára 90 milliót költ az HBO, a Westworld tíz epizódja körülbelül 100 millióba került, míg a Netflix egyik legdrágábbjának tartott The Get Down 120 millióból valósulhatott meg, a The Crown pedig 130-at emésztett fel. 

Ugyanakkor nincs kétségünk afelől, hogy az Amazon minden egyes dollárja meg fog térülni, hiszen a megfelelő büdzsével, remek sztorival és jól megírt karakterekkel J.R.R. Tolkien kultikus világa hatalmas tömegeket fog magába bolondítani - és nem csak rajongókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.