Hirdetés

Az Amazon berendelte a Gyűrűk ura szériát!

|

Az Amazon Studios megegyezett az örökösökkel, és egy több szezonon átívelő Gyűrűk ura sztorit fog a kisképernyőre vinni.

Hirdetés

Előző héten még csak óvatosan mertük megemlíteni, hogy az Amazon elkezdett tárgyalni Tolkien örököseivel egy Gyűrűk urán alapuló sorozat kapcsán, mára azonban már bombaként robbant a hír, hogy az alku megköttetett, és a projekt megvalósul: a Gyűrűk ura világa a nagyvászon után a kisképernyőt is igyekszik meghódítani az Amazon Studios közbenjárásával.

Hirdetés

Az Amazon Prime Originalon fog landolni a több évadosra tervezett széria, ami a Gyűrű szövetsége - azaz az első film - előtti eseményeket fogja feldolgozni. A rajongók régóta dédelgetett álma, hogy valamilyen formában a Szilmarilok is kapjon végre egy élőszereplős feldolgozást, de egyelőre még nincs semmi konkrétum a cselekményt illetően. Annyi bizonyos, hogy a szerződés értelmében az Amazonnak lehetősége lesz egy vagy több spinoff sorozat lehívására is.

"A Gyűrűk ura egy olyan kulturális jelenség, mely többgenerációnyi rajongó képzeletét ragadta meg mind az irodalomban, mind a nagyvásznon. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a Tolkien Estate and Trusttal, a HarperCollinsszal és a New Line Cinemával együtt dolgozhatunk, és izgatottan várjuk, hogy a Gyűrűk ura rajongókat egy újabb varázslatos utazásra kísérjük el Középföldén!"

- nyilatkozta Sharon Tal Yguado, az Amazon Studios sorozatokért illetékes vezetője.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az Amazon, mely már így is régóta elkötelezett híve az irodalomnak, végül elsőként fog otthont adni egy Gyűrűk ura tévésorozatnak. Sharon és az Amazon Studios csapata kiváló ötletekkel rukkoltak elő, hogy eddig még be nem mutatott J.R.R. Tolkien történeteket vigyenek a kisképernyőre."

- reagált Matt Galsor, a Tolkien Estate and Trust, illetve a HarperCollins szóvivője.

Ti mit szóltok a hírhez? Milyen történeteket látnátok szívesen sorozatként a Gyűrűk ura igen csak terebélyes világából és történelméből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.