Hirdetés

Andy Serkis már nem szeretne többet Gollam lenni

|

A Gollamot motion capture-rel életre keltő Andy Serkis a sorozat kedvéért sem biztos benne, hogy szívesen visszabújna a karakter bőrébe.

Hirdetés

Az Amazon volt a nyertes a nagy versenyben és ők szerezték meg A Gyűrűk Ura sorozatos jogait. Még semmit nem tudunk a történetről, de azért nagyon reméljük, hogy nem a filmeket kell majd újranéznünk. Elméletileg a Gyűrű szövetsége előtti időkbe kalauzolnak el minket és így egész biztos, hogy néhány karaktert friss arcok fognak életre kelteni, persze azért az sem kizárt, hogy mégis visszahívnak pár színészt esetleg egy rövid rész erejéig 

Hirdetés

Andy Serkist nemrég megkérdezték róla, hogy mit szól a sorozat ötletéhez, illetve visszatérne-e, ha felkérnék a készítők:  

Nem hiszem, hogy ezen a ponton szívesen visszatérnék. Nagyon hosszú időn át részese voltam Középfölde történetének és egy remek tapasztalat volt, de jelenleg nem látom, hogy ez lehetséges lenne a jövőben. 

Sokan már most a legdrágább sorozatnak jósolják a Gyűrűk Urát, ti kit látnátok benne szívesen, esetleg Andy Serkist, mint Gollam? Vagy csupa olyat, akit még nem láthattunk a képernyőn? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.