Hirdetés

Anime sorozat készül a Kong: Koponya-sziget világában, meg is jött az első kép

|

A Netflixre érkezik majd.

Hirdetés

Még mindig tart a Netflix Geeked Week rendezvénye, ezért továbbra is kapjuk a friss tartalmakat és információkat a streamingszolgáltató projektjeiről. Ennek köszönhetően érkezett meg nemrég a Netflix és a Legendary Entertainment közös gondozásában készülő Kong: Koponya-sziget anime sorozat első hivatalos képe is.

Hirdetés

A projektet még tavaly ilyenkor jelentette be a streamingszolgáltató, így épp időszerű volt, hogy valamit lássunk is már belőle. Sajnos azonban a képből nem sok minden derül ki, csak a nyilvánvaló:

A rövid leírás szerint a Skull Island egy izgalmas animációs kalandsorozat, amely hajótöröttek egy csoportját követi nyomon, akik kétségbeesetten szeretnének elmenekülni a Föld legveszélyesebb helyéről - egy titokzatos szigetről, ahol őskori lények laknak, köztük a legnagyobb Titán, Kong is. Hogy pontosan mikor debütálhat a projekt nem tudni, de könnyen lehet, hogy még idén megkapjuk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.