Hirdetés

Aranyos videóban ismerhetjük meg jobban a Sólyomszem cuki kutyáját, Pizza Dogot

|

Aki ráadásul minden egyes jelenetét saját maga végezte el.

Hirdetés

Bár nem váltotta meg a világot, azért egy nagyon szerethető sorozat lett a Sólyomszem. A történet - amely főleg Kate Bishop és Clint Barton közötti kapcsolatról szólt - sikeresen vezetett be néhány fontos karaktert a Marvel univerzumába, akik később akár nagyobb szerepet is kaphatnak. Valamint itt mutatkozott be a szuperhősvilág talán legaranyosabb állata, Lucky, a Pizza Dog, akiről most a Marvel egy külön videóban is megemlékezett. 

Hirdetés

A kulisszák mögötti videóban bővebb bepillantást nyerhetünk a kutya projektben töltött idejéből. Mint az kiderült, míg Lucky a képregényben egy kan kutya, addig a szerepre kiválasztott "kutyaszínész" egy Jolt nevű golden retriever nőstény kutya volt. Állatokkal dolgozni egy forgatáson köztudottan nehéz a filmes és tévés produkciókban, de láthatóan Jolt esetében ez egy pillanatig sem volt így. Minden egyes jelenetben ugyanis ő szerepel, sehol nem kellett számítógépes trükköt alkalmazni. Egyedül csak akkor használtak CGI-t, amikor az egyik szemét kellett eltávolítani. 

A Disney+ sorozata erősen merített a 2013-as Hawkeye: My Life as a Weapon képregény történetéből. Míg Lucky mind a képregényben, mind a sorozatban egy fontosabb szereplő, az eredettörténete kissé eltér a két verzió között. A képregényben Lucky valójában a Tracksuit Maffiához tartozott, és megmentette Clint Barton életét, amikor a banda megpróbálta megölni őt, ám közben elvesztette az egyik szemét. Ehhez képest a sorozatban Kate az, aki megmenti Pizza Dogot a nyüzsgő New York-i forgalomtól, majd örökbe fogadja.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.