Hirdetés

Az HBO nyitott további Trónok harca spin-off sorozatok elkészítésére

|

A csatorna nem zárja ki további projektek elkészülését.

Hirdetés

Egy jó ideje tudjuk már, hogy 2022-ben érkezik a Trónok harca első spinoff-sorozata, a House of Dragon, amely 10 részen keresztül fogja majd bemutatni a Targaryen-ház felemelkedését, illetve bukását cirka háromszáz évvel A tűz és jég dala történései előtt. A szériának otthont adó HBO azonban nemrég elárulta, hogy ha rajtuk múlik, nem engedik még el ennek a fantasy világnak a kezét.

Hirdetés

Erről az HBO tartalomért felelős igazgatója, Casey Bloys beszélt a Variety oldalnak, amelyben elmondta, hogy a közelgő előzmény minden bizonnyal nem az egyetlen Trónok harca spin-off lesz, mivel úgy véli, hogy ebben a világban korlátlan lehetőségek és történetek várnak továbbra is felfedezésre:

Egy csodálatos világ áll rendelkezésünkre, amely tele van végtelen lehetőségekkel és rengeteg erőforrással.  Éppen ezért nem hiszem, hogy a House of Dragon lesz az utolsó Trónok harca szériánk.

Ezután azt is hozzátette, hogy jelenleg még nem tudják, hogy HBO Max-on vagy az HBO csatornán kerül majd bemutatásra a House of Dragon, mivel 2022 még elég messze van, de idővel megvizsgálnak majd minden lehetőséget, szóval nem zárta ki ezt az opciót sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.