Hirdetés

Az újonc - szinkronosan is jön Nathan Fillion új sorozata

|

A Castle főszereplője hamarosan egy új sorozattal tér vissza a magyar televíziók képernyőjére.

Hirdetés

A Castle és a Firefly sztárja, Nathan Fillion már akkor is bebiztosította nevét Hollywoodban, ha hátralévő életében nem csinálna semmit, azonban a színész nagyon is aktív: a közelmúltban szerepelt a Modern család, a Santa Clarita Diet és A Series of Unfortunate Events sorozatokban, szinkronizált a Big Mouth animációs szériában és a Reign of the Superman animációs filmben (Zöld Lámpást), illetve elkészített egy rajongói Uncharted kisfilmet is. 

Hirdetés

A hazai rajongók pedig hamarosan egy újabb szerepeben láthatják, ugyanis a VIASAT3 műsorára tűzi legújabb sorozatát, Az újoncot (The Rookie). A sztori szerint a 40 éves John Nolan feladja a kényelmes, kisvárosi életét, hogy beteljesítse gyerekkori álmát és rendőr lehessen Los Angelesben. Zöldfülű zsaruként azonban nem egyszerű a helyzete egy ekkora városban, folyamatosan veszélyes szituációkba és nevetséges helyzetekbe keveredik, ráadásul fel kell vennie a versenyt a fiatal kollégáival is. A széria atyja az az Alexi Hawley, aki Az elnök árnyékában, a Gyilkos hajsza és a Castle sorozatokon is dolgozott, így izgalmas epizódokra számíthatunk. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy Fillion újonca hogyan boldogul, akkor március 26-tól, keddenként, 21 órától dupla epizóddal követhetitek a VIASAT3-on. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.