Hirdetés

Sorozatos spin-offot kap a Bad Boys franchise

|

Noha a harmadik rész csak nem akar elkészülni, a széria atyja, Jerry Bruckheimer felügyelete alatt a tévéképernyőkre költözik a Bad Boys, méghozzá egy meglepő mellékszál képében.

Hirdetés

A Sony Pictures újra sikerrel leptem meg a Bad Boys rajongókat, csakhogy ezúttal sem pozitív értelemben. Legutóbb a Bad Boys 3-at (avagy Bad Boys for Life-ot) tüntette el a naptárjából, most pedig újabb furcsa lépésre szánta el magát: egy spin-off bejelentésére. 

Hirdetés

A Deadline hozta le a hírt, hogy a kiadó sorozatot készít a franchise-ból, viszont nem a két főszereplőre, Martin Lawrence-re és Will Smith-re fókuszálva (az elég költséges lenne), hanem Lawrence karakterének húgára és egyben Smith zsarujának szerelmére, Sydney "Syd" Burnettre koncentrál majd, aki egy kábítószercsempészés és terjesztés megakadályozására specializálódott ügynök. A filmben Gabrielle Union (Being Mary Jane, Álmatlanság, Bölcsőd lesz a koporsód) keltette életre, a sorozatban is vele számolnak. 

A tervezet produceri teendőit természetesen Jerry Bruckheimer látja el, valamint a Sony Pictures TV Studios mellett a Primary Wave Entertainment is besegít. A forgatókönyvet A feketelista írói, Brandon Margolis és Brandon Sonnier körmölik. Az illetékesek még nem kommentálták hivatalosan a Bad Boys spin-off sorozatot. Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.