Hirdetés

Most akkor mi a helyzet a Bad Boys 3-mal?

|

A Sony Pictures több 2018-as/2019-es filmjének premierjét is belőtte nemrég, többek között dátumot kapott a Pókember spin-off (Silver & Black), a Sicario folytatása (Soldado) és a Holmes & Watson is. De mi a Bad Boys 3-mal kapcsolatban már nincsenek ilyen jó hírek.

Hirdetés

Kicsit olyan érzésünk van, mintha átok ülne a Bad Boys harmadik részén. Annyi ideig tologatták már és annyi ember megfordult már a projekt körül, hogy felérne egy kisebb csodával, ha végre elkészülne. Joe Carnahan író és rendező még 2016 nyarán azt nyilatkozta, hogy az időbeosztások egyeztetése a legnagyobb gond, majd 2017-ben beütött a krach: először 2018 novemberére tolták el a premiert, majd márciusban az addig pozitívan nyilatkozó Carnahan is kihátrált, mivel a rengeteg csúsztatás miatt "nem fért volna bele az idejébe" az őszre tervezett forgatás. Most pedig a Bad Boys 3 megkapta a kegyelemdöfést. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy a Sony Pictures több filmjének premierjét is belőtte a 2018/2019-es időszakra, csakhogy a Bad Boys for Life esetében - amit ugyebár 2018 novemberére terveztek - korántsem ilyen rózsás a helyzet, mert a kiadó egyszerűen levette a menetrendről és nem tűzött ki neki új bemutatódátumot. Ez akár jelenthetné azt is, hogy nem szeretne többet ígérgetni és csakis akkor jelent be bármit, ha már sínen van a dolog, de tekintve a tervezet eddigi buktatókkal teli útját, mi inkább arra tippelnénk, hogy befuccsolt az ötlet. Vagy ha van is még valami halvány remény, akkor sem egyhamar valósul meg. Pedig a színészek sem lesznek fiatalabbak. Martin Lawrence már jó ideje eltűnt a színről (utoljára a 2011-es Gagyi mami: Mint két tojásban kapott főszerepet, majd a Partners című sorozatban szerepelt 2014-ben pár epizódban), Will Smith pedig mostanság a Netflix felé kacsintgat, amelynek ékes példája a Bright című sci-fi fantasy. 

Ami a Sony Pictures többi premierjét illeti, a naptárjuk a következőképpen fest: 

Soldado

2018. június 29. - A Sicario folytatása Josh Brolinnal és Benicio Del Toróval.

Alethea Jones' Barbie:

2018. augusztus 8. - Barbie-feldolgozás Anne Hathawey-jel.

Holmes & Watson:

2018. november 9. - Sherlock Holmes témájú komédia Will Ferellel és John C. Reillyval.

The Nightingale

2019. január 15. - Kristin Hannah "A Csalogány" című regényének adaptációja.

Silver & Black

2019. február 8. - Pókember spin-off Fekete Macska és Silver Sable főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.