Hirdetés

Batwoman sorozat készülhet a Zöld íjász csatornájánál

|

Miután a karakter bemutatkozik a Zöld íjász, Flash, a Holnap legendái és a Supergirl négyes crossoverében, utána saját szériát kaphat a CW-től.

Hirdetés

Még májusban jelentette be a csatorna, hogy Batwoman is szerepelni fog a már szokásosnak mondható négy DC-s sorozat (Flash, A Zöld Íjász, A holnap legendái, Supergirl) crossoverében. Batwoman, leánykori nevén Kate Kane egyike Gotham álarcos védelmezőinek. A karaktert először 1956-ban mutatták be a Detective Comics hasábjain, majd a New 52 képregények átformálták és immáron egy zsidó származású leszbikusként ábrázolták őt. Kane Bruce Waynehez hasonlóan maga is gazdag származású és magasan képzett, ami lehetővé tette számára, hogy beszálljon a gothami bűnüldözésbe. 

Hirdetés

A Variety és a Deadline értesülései szerint a CW berendelte az önálló Batwoman sorozat pilotját és ha elégedettek lesznek a látottakkal, akkor megvalósulhat a teljes első évad is. A projekt vezető producere és írója Caroline Dries lesz, aki korábban a Vámpírnaplókon, a Smallville sorozaton és a Melrose Place új feldolgozásán is dolgozott. Szintén producerként támogatja a szériát az Arrowverse címei fölött bábáskodó Greg Berlanti és Sarah Schechter is a Berlanti Procutions produkciós cégen keresztül, valamint az a Geoff Johns is, aki nemrég lemondott a DC Entertainment elnöki posztjáról. 

A Batwoman sorozat szinopszisa így hangzik: 

A sorozatban Kate Kane-t követhetjük nyomon, aki az igazság és az egyenes beszéd megszállottja. A magasan képzett, nyíltan leszbikus utcai harcos Batwomanként rója Gotham utcáit, hogy megtisztítsa az elbukott várost a bűnözéstől. De még korántsem nevezhetjük őt hősnek. Egy városban, aminek szüksége van a megmentésre, Kate előbb a saját démonaival kell szembenézzen, mielőtt válaszol Gotham hívó szavára, és a remény jelképévé válik.

Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy Batwoman lehet a DC első nyíltan meleg szuperhőse, aki saját sorozatot kap, ez pedig nagy lépés. 

Forrás: DC Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.