Hirdetés

Sorozatként folytatódik a Bébi úr

|

Ha valaki esetleg még nézte volna tovább is a DreamWorks főnökösködő babájának kalandjait, az hamarosan megteheti egy animációs széria képében.

Hirdetés

A DreamWorks animációs filmje ugyan nem ért fel a stúdió olyan klasszikusaihoz, mint a Shrek, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár vagy az Így neveld a sárkányodat, de egyszer bőven meg lehetett nézni. Az Oscar-díjra is jelölt sztorit egy 7 éves kölyök szemszögéből ismerjük meg, aki új kistestvért kap (Alec Baldwin szinkronizálásában), csakhogy a pólyás nem éppen az, aminek mutatja magát. Mondhatnánk azt is, hogy hamis a baba. 

Hirdetés

A Bébi úr azonban nem elégedett meg egy mozifilmmel, a világuralomra való törekvésének következő állomása egy sorozat, amely a Netflixen lesz látható Brandon Sawyer (A Madagaszkár pingvinjei) produceri felügyeletével. A The Boss Baby: Back in Business történetében a nagymenő totyogó bátyja, Tim (Miles Bakshi) segítségével tovább egyengeti cége, a Baby Corp. sorsát, próbálva egyensúlyt teremteni a magánélet és a munka között, miközben egy új fenyegetés üti fel a fejét szőrös gombócok képében.

A The Boss Baby: Back in Business április 6-án kerül fel a Netflixre. Eközben készül a Bébi úr 2 is, amely a tervek szerint 2021. március 26-án kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.